Programok iskoláknak

Foglalkozások, programok óvodásoknak
2014-05-13
A 3-6 éves gyermek számára fokozatosan tágul a világ. A gyermeknek meg kell erősödni, ügyesedni saját testében, hogy bátran indulhasson felfedező útra.
Részletek
Foglalkozások, programok kisiskolásoknak
2014-05-12
A 6-10 éves korú gyermekek a mai kor információáradatából csak segítséggel tudják kiválasztani az értékeset, a nekik valót.
Részletek
Foglalkozások, programok felsősöknek
2014-05-11
A 10-14 éves korosztály a „kiskamaszok” világa, melyet sajátos humor, éles kritikai érzék, nehézkes vagy kevésbé kifinomult véleménynyilvánítás, ötletgazdagság jellemez.
Részletek
Programok különleges gondozást igénylőknek
2014-04-10
A tanulási, magatartási, beilleszkedési zavarral küzdő, a halmozottan hátrányos helyzetű, illetve a pszichés fejlődés zavarai miatt a tanulási folyamatban tartósan vagy súlyosan akadályozott gyermekek, továbbá az értelmi sérült felnőttek különleges célközönségünk.
Részletek
Táborozóknak, osztálykiránduláson lévőknek
2014-04-09
A tanítás befejeztével sok szülő és gyermek fejében felmerül a kérdés: Hol lehetne a szünidő egy részét úgy eltölteni, ahol jól érzik magukat, ahol az iskolai kötöttségek mellőzésével, mégis fejlesztő módon szórakoztató, a tipikus nyári táboroktól eltérő programokon, egy különleges közegben tölthetik el a vakáció néhány napját?
Részletek
Előadások, tematikus vezetések
2014-04-08
Az ifjú és az érett felnőtt nagy kritikával fogadja az információkat, tudásának pontosítására törekszik. Tájékozódik a médiából, könyvekből, az internetről – sokféle forrásból.
Részletek